zdravstveni-turizam

Zdravstveni turizam

Možda nekome čudno zvuči, ali je vrlo jednostavno! Kao što sam naziv kaže, radi se istovremeno i o zdravlju, koje se odnosi na vaše zube, usta i osmeh, i o turizmu, koji podrazumeva vaš odmor, plivanje, skijanje, domaću i internacionalnu kuhinju, sunčanje, kafiće, restorane i diskoteke, šetnju i čist vazduh, vrhunski smeštaj u hotelskim ili apartmanskim kapacitetima koje nudi naš kraj i niz sportskih, rekreativnih i drugih aktivnosti. Za ovaj drugi deo, koji se odnosi na turizam, drago nam je da u našem gradu i regionu postoji nekoliko izvanrednih mesta i ponuda koje će vas ugostiti na pravi način i učiniti vaš odmor kod nas lepim, korisnim i ispunjenim.

Za vreme boravka u nekom od hotela ili apartmana koje ćemo vam preporučiti ako nas pozovete, potrebno je da samo nekoliko puta posetite našu ordinaciju i vaš osmeh i zubi će za sva vremena poprimiti neki novi sjaj i izgled! Za odmor se nadamo da će vam biti prijatan i ugodan, a za osmeh i zube mi garantujemo!!! I ne samo mi, tu je i četrdesetogodišnje iskustvo iz svih oblasti stomatologije, na hiljade zadovoljnih pacijenata iz našeg kraja i naših ljudi u inostranstvu koji koriste svaki odmor u zemljama u kojima rade da nas posete, zatim materijali sa kojima radimo, koji pripadaju paleti vrhunskih svetskih proizvođača iz Amerike, Švajcarske, Nemačke, Francuske, Italije i Japana!

Sve to je po višestruko nižim cenama nego bilo gde drugde u Evropi i zemljama u okruženju. Vaše je samo da odvojite malo vremena i dobre volje, a rezultat će biti obostrano zadovoljstvo. Za sve naše radove, a posebno iz oblasti protetike (krune, mostovi, proteze) postoji višegodišnja garancija u svakom pogledu!

Ukoliko živite u Srbiji, znate koliko je jednostavno doći do nas, do Požege, Arilja, Ivanjice, Zlatibora, Čačka, Lučana, Kosjerića, Užica, Ježevice, Divčibara ili nekog drugog lepog mesta u blizini, gde ćete naći pravi odmor i put do lepog osmeha i zuba, za samo nekoliko dana!

Ukoliko živite u Evropi, Americi, Kanadi, Australiji ili nekom drugom mestu na kugli zemaljskoj, dobrodošli ste u našu lepu Srbiju i njenu prestonicu Beograd, odakle ćete moći autobusom, vozom, vašim automobilom ili taksijem vrlo brzo doći do nas, odmoriti se i ulepšati svoj izgled.

Mislimo da je cela ova ideja i projekat zdravstvenog turizma vrlo lepa, pozitivna i jednostavna, a ukoliko imate nekih pitanja, sugestija i predloga ili vam je potrebna naša pomoć u ostvarivanju dolaska, ili pojašnjenje detalja plana, pozovite nas na naše telefone u Požegi ili nam pišite na e-mail.

Vaš Dr Brašanac